, enduro, no dancing monkey">
Uswen tuotteet maastopyöräilyyn
Highslide JS Highslide JS
 
 
 

USWE -TUOTTEET MAASTOPYÖRÄILYYN

Uswen juomajärjestelmät on suunniteltu maasto- ja kuntopyöräilijän tarpeisiin, erinomainen istuvuus ja hygieenisyys ovat tehneet Uswesta markkinoiden parhaan ja suosituimman järjestelmän.

Yhdessä urheilijoiden kanssa kehitetyt kiinitysvaljaat pitävät repun tukevasti paikoillaan jolloin se ei haittaa suoritusta.

Helposti säädettävissä erikokoisille käyttäjille.

Kypärään integroitava handsfree systeemi pitää suukappaleen lialta suojassa ja tekee nesteen nauttimisesta turvallista ja helppoa.

Letkut joustavaa ja muotonsa säilyttävää silikonia joka kestää toistuvaa käyttöä ja puhdistuksia.

Juomasäiliöt on valmistettu kirkkaasta muovista ja se on myös helposti pestävissä, varasäiliöitä on saatavilla edullisesti 5 kpl pakkauksissa.

H2, H3 ja H3 repuissa kätevät osastoidut paikat työkaluille ja varusteille

Saatavilla useita eri malleja erilaisille käyttäjille ja käyttötarkoituksiin, tutustu ja liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.

Lisätiedot ja tilaukset

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS