Uswen tuotteet Enduroon
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS

USWE PITÄÄ URHEILIJAT ASIANMUKAISESTI NESTEYTETTYNÄ !!

Ruotsalainen USWE on vuodesta 2007 lähtien kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia tuotteita maksimoimaan urheilijan nestetasapainon säilymisen. USWEn tuotteet monipuolisesti soveltuvat lähes jokaiseen urheilumuotoon aina maastopyöräilystä moottoriurheiluun. Vuosien kehitystyön tuloksena USWEn tuotteet todistetusti edesauttavat urheilijaa maksimaalisen suoritustason löytämiseen eivätkä ne haittaa liikkumisessa, suorituskyvyssä tai nautinnossa. USWEn tuotteet soveltuvat kaikille niin harrastelijoista ammattiurheilijoihin.

Puhdas ja turvallinen käyttää
Uswen edulliset 5 kappaleen paketeissa myytävät juomasäiliöt tekevät käytöstä helppoa ja hygieenistä. Juomasäiliöiden mukana tulee aina korkit joilla ne voidaan sulkea ja helposti säilyttää kylmässä käyttöä varten. Pelkkää vettä käytettäessä säiliötä voidaan käyttää uudelleen useita kertoja.

NO DANCING MONKEY™
USWEn vallankumouksellinen NDM™ 4-piste vyöjärjestelmä pitää huolen siitä, että nesteytyspakkaukset säilyvät sijoillaan, olipa maasto kuinka vaativaa tahansa. NDM™ vyöjärjestelmä sisältää Velcron kiinnitykset, jotka mahdollistavat täydellisesti kehon liikkuvuuden.

100% HANDSFREE - GP HELMET HANDSFREE KONSEPTI
USWEn 100% Helmet Handsfree™ järjestelmä mahdollistaa sen, ettei urheilijan tarvitse käyttää käsiään nestetyksen saamiseksi. Tämä takaa sen, että urheileminen on turvallisempaa ja helpompaa samalla kun nesteytys tapahtuu juuri silloin kuin urheilija niin haluaa ilman, että se haittaa hänen suoritustaan.

Osta juomareppu ja saat ilmaiseksi USWE-juomapullon