Uswen tuotteet Enduroon
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS

USWE -TUOTTEET ENDUROON

Tasaisesti suorituksen aikana nautittu neste pitää sinut suorituskykyisenä ja tekee liikunnasta mukavampaa, jaksat pidempään.

Uswen juomajärjestelmät on suunniteltu enduron tarpeisiin, erinomainen istuvuus ja hygieenisyys ovat tehneet Uswesta markkinoiden parhaan ja suosituimman järjestelmän.

Yhdessä urheilijoiden kanssa kehitetyt kiinitysvaljaat pitävät repun tukevasti paikoillaan jolloin se ei haittaa suoritusta ja pysyy heilumatta paikoillaan myös hypyissä.

Helposti säädettävissä erikokoisille käyttäjille.

Kypärään integroitava handsfree systeemi pitää suukappaleen lialta suojassa ja tekee nesteen nauttimisesta turvallista ja helppoa mikä on erityisen tärkeää CC kisailijoille.

Letkut joustavaa ja muotonsa säilyttävää silikonia joka kestää toistuvaa käyttöä ja puhdistuksia.

Juomasäiliöt on valmistettu kirkkaasta muovista ja se on myös helposti pestävissä, varasäiliöitä on saatavilla edullisesti 5 kpl pakkauksissa.

H2, H3 ja H3 repuissa kätevät osastoidut paikat työkaluille ja varusteille

H3 malli on erityisen suosittu Endurokuljettajien keskuudessa, erikseen irroitettavaan taskuun mahtuu helposti työkalut ja puhein ym, H3 on erityisen litteä ja siten painopisteeltään miellyttävä.

Usealle käyttäjälle työkalujen kuljettaminen repun yhteydessä on huomattavasti mukavampaa kuin vyölaukussa jota tällöin ei enää tarvita.

Saatavilla useita eri malleja erilaisille käyttäjille ja käyttötarkoituksiin, tutustu ja liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.

Lisätiedot ja tilaukset

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS